Cercador

Novetats

Notícies IISPV - Dimarts, 12 de novembre de 2019

II Seminari Científic IISPV 2019 - Crossroads of metabolism and inflammation

12/11/2019, Pavelló dels Distingits Institut Pere Mata

L'Institut d'Investigació Sanitària Pere Virgili (IISPV) ha celebrat avui 12 de novembre 2019 el II Seminari Científic IISPV 2019 emmarcat amb la temàtica"Crossroads of metabolism and inflammation", al pavelló de distingits de l'Institut Pere Mata.

El seminari ha comptat amb l'assistència d'una seixantena de persones, entre investigadors, estudiats i professors i ha estat inaugurat per la Dra. Elisabet Vilella, Directora de Recerca de l'Institut Pere Mata i membre del Comitè de Direcció de l'IISPV.

La sessió científica s'ha estructurat en dues parts, en la primera, hi ha hagut ponències dels joves investigadors dels grups de recerca, on ens han fet partícips dels seus recents avenços científics. Els investigadors, són de l'IISPV, l'Hospital Universitari Sant Joan de Reus, de l'Hospital Universitari de Tarragona Joan XXIII, l'Hospital de Tortosa Verge de la Cinta, la URV i d'Atenció Primària. Els moderador de la taula ha estat per la Dra. Montserrat Guardiola, Investigadora de la Unitat de recerca en lípids i arterioesclerosis (URLA) del IISPV.

En la segona part, els assistents han pogut gaudir de la ponència magistral titulada "Brown adipose tissue, energy metabolism and exercise", a càrrec del Dr. Jonatan R Ruiz, Professor de la Universitat de Granada, PhD in Exercise Physiology (University of Granada), PhD of Medical Sciences (Karolinska Institute of Sweden). La seva investigació combina epidemiologia clínica amb fisiologia per tal d'estudiar les interaccions entre la genètica i l'estil de vida en el desenvolupament de malalties cardiovasculars. La presentació del Dr. Ruíz ha anat a compte de la Dra. Carolina Serena, membre de la Comissió de Formació de l'IISPV.


Dr. Jonatan R Ruiz

La clausura del Seminari ha estat a càrrec del Dr. Joan Vendrell Ortega, director de l'IISPV, que ha remarcat la importància d'aquests seminaris pel fet de poder intercanviar idees i resultats dins de la comunitat científica.

Cal destacar que és la tercera edició dels Cicle de Seminaris Científics de l'IISPV.

Enllaços relacionats

Pujar

Fes-ho córrer

  • Facebook
  • TwitThis
  • LinkedIn
  • eMail

IISPV

IISPVInstitut d'Investigació Sanitària Pere Virgili (IISPV)

Work Centre d'R+D+I en Nutrició i Salut
Avda. de la Universitat, 1 - 2a planta
E-43204 Reus (Tarragona)

Tel. Work977 75 93 94 http://www.iispv.cathttp://www.iispv.cat

Generalitat de Catalunya

Universitat Rovira i Virgili (URV)

ICS - Institut Català de la Salut

Hospital Universitari Sant Joan de Reus

Centre de Recerca de Catalunya

Universitat Excel·lència - Universitat Rovira i Virgili - Investigació excel·lència - Postgrau Excel·lència

HR Excellence in Research

Institut Pere Mata, Hospital Psiquiàtric Universitari

Twitter

Linkedin

Youtube

© IISPV, tots els drets reservats