Cercador

Novetats

Destacats de recerca - Dimarts, 7 de maig de 2019

Oberta la convocatòria per presentar reptes i solucions a l’Open Innovation Forum 2019

Després de l'èxit de la primera edició, arriba de nou l'Open Innovation Forum, un Programa d'Innovació Oberta que dóna l'oportunitat a empreses de llançar els seus reptes d'innovació i obtenir propostes de solucions de la mà de grups i centres de recerca.

L'Open Innovation Forum és una gran ocasió per conèixer el col·laborador adequat per solucionar reptes d'innovació. Durant el 2019 tindran lloc diverses trobades entre els generadors dels reptes d'innovació i els solucionadors on, mitjançant una agenda d'entrevistes pre-concertades, les empreses podran estalviar temps en el desenvolupament dels productes o serveis necessaris per augmentar la seva competitivitat. La plataforma online es mantindrà oberta durant tot el 2019, i amb el pagament únic d'una quòta anual es podran enviar reptes d'innovació o proposar solucions fins al desembre de 2019. Una comissió valorarà aquests reptes i escollirà els més rellevants, que rebran feedback sobre possibles solucions -per part de centres de recerca d'universitats i agents d'innovació catalans- i seran convocats a trobades amb els solucionadors.

La trobada està oberta a empreses catalanes amb necessitats d'innovació, amb desenvolupament de nous productes/serveis, o amb interès per explorar noves oportunitats d'innovació; i a grups de recerca de les universitats i centres tecnològics amb interès per aplicar la seva investigació al teixit empresarial català.

Enllaços relacionats

Pujar

Fes-ho córrer

  • Facebook
  • TwitThis
  • LinkedIn
  • eMail

IISPV

IISPVInstitut d'Investigació Sanitària Pere Virgili (IISPV)

Work Centre d'R+D+I en Nutrició i Salut
Avda. de la Universitat, 1 - 2a planta
E-43204 Reus (Tarragona)

Tel. Work977 75 93 94 http://www.iispv.cathttp://www.iispv.cat

Generalitat de Catalunya

Universitat Rovira i Virgili (URV)

ICS - Institut Català de la Salut

Hospital Universitari Sant Joan de Reus

Centre de Recerca de Catalunya

Universitat Excel·lència - Universitat Rovira i Virgili - Investigació excel·lència - Postgrau Excel·lència

HR Excellence in Research

Institut Pere Mata, Hospital Psiquiàtric Universitari

Twitter

Linkedin

Youtube

© IISPV, tots els drets reservats