Cercador

Novetats

Destacats de recerca - Dimarts, 7 de maig de 2019

Fundació Barcelona Mobile World Capital Foundation impulsa el programa “The Collider”

"The Collider" és un programa impulsat per la Fundació Barcelona Mobile World Capital Foundation amb l'objectiu de distingir aquells investigadors que, fruit de la seva recerca, han obtingut uns resultats orientats a poder ser explotats comercialment.

A través del programa The Collider es busca connectar el talent científic amb el talent emprenedor per tal de crear companyies de base científica (spinoffs), altament innovadores, que transformin els resultats de la investigació científica procedent de les universitats i centres de recerca en productes o serveis comercialitzables.

Les principals àrees d'interès del programa es centren en Health & Wellness, Mobility, Energy/Utilities i qualsevol camp relacionat amb Industry 4.0. A nivell tecnològic es busquen projectes en TRL3-6 dels àmbits del IoT, AI, VR/3D, Blockchain, 5G o MedicalDevices.

Els projectes seleccionats en el marc d'aquesta convocatòria The Collider participaran a la propera edició del programa, la qual es desenvoluparà en dues fases:

Fase 1: Identificació i validació de l'oportunitat de negoci i definició del pla d'acció (aprox. del 2 de Desembre 2019 - 14 de Febrer 2020). Aquesta fase consisteix en la identificació i validació de l'oportunitat de negoci i definició del pla d'acció, i finalitzarà amb la defensa en públic del projecte davant d'un comitè d'experts, que serà l'encarregat de decidir la continuïtat del projecte i la posterior constitució de la societat.

Fase 2: Creació i posada en marxa de les spinoffs en el procés de "Venture Builder" (aprox. del 2 de Març 2020 - 7 de Juliol 2020). Aquesta fase té com objecte el desenvolupament del producte mínim viable (MVP) i l'execució de proves pilot en un entorn real.

La inscripció de projectes dins el programa "The Collider" finalitza el proper divendres 31 de maig de 2019.

Si teniu un projecte innovador i esteu interessats/des en participar-hi, si us plau, contacteu amb nosaltres al mail convocatories@iispv.cat

Enllaços relacionats

Pujar

Fes-ho córrer

  • Facebook
  • TwitThis
  • LinkedIn
  • eMail

IISPV

IISPVInstitut d'Investigació Sanitària Pere Virgili (IISPV)

Work Centre d'R+D+I en Nutrició i Salut
Avda. de la Universitat, 1 - 2a planta
E-43204 Reus (Tarragona)

Tel. Work977 75 93 94 http://www.iispv.cathttp://www.iispv.cat

Generalitat de Catalunya

Universitat Rovira i Virgili (URV)

ICS - Institut Català de la Salut

Hospital Universitari Sant Joan de Reus

Centre de Recerca de Catalunya

Universitat Excel·lència - Universitat Rovira i Virgili - Investigació excel·lència - Postgrau Excel·lència

HR Excellence in Research

Institut Pere Mata, Hospital Psiquiàtric Universitari

Twitter

Linkedin

Youtube

© IISPV, tots els drets reservats