Cercador

Novetats

Comunicació - Dimecres, 5 de setembre de 2018

Xerrada de la Dra. Anna Hernández al projecte Píndoles de Salut

La Central de Biblioteques de Tarragona, amb l'objectiu de donar suport a les biblioteques del territori, ha posat en marxa el projecte de divulgació científica: "Píndoles de Salut" en el què hi participen investigadors de l'IISPV.

Amb els objectius de facilitar i divulgar la lectura de llibres de bons professionals de la salut i apropar a les biblioteques del territori activitats divulgatives al voltant de la temàtica de la vida saludable.

La investigadora Dra. Anna Hernández investigadora de la Unitat de Recerca Biomèdica de l'IISPV feu la xerrada titulada "Obesitat, diabetis i arteriosclerosi" el passat agost la biblioteca de Serral.  

L'obesitat, la diabetis tipus 2 i l'arteriosclerosi són els principals problemes de salut de la societat actual. Els canvis en el nostre estil de vida, principalment l'augment del sedentarisme i canvis en l'alimentació, han propiciat un increment en el nombre de persones que pateixen algun d'aquests trastorns i han convertit a algunes d'aquestes patologies en les principals causes de mortalitat en els últims anys. Entendre el funcionament d'aquestes malalties (què les causa i què li passa al nostre cos) és essencial per a poder diagnosticar-les correctament i de forma primerenca i també per a poder tractar-les.

La xerrada ens ajuda a entendre què li passa al nostre cos en aquests tres trastorns, què es fa per a diagnosticar-ho i/o prevenir-ho i què s'està investigant al respecte.

Si hi estàs interessat pot assistir a la propera xerrada:

L'Espluga de Francolí. Biblioteca Mossèn Ramon Muntanyola. 20 de setembre de 9 a 10 h (adreçat a alumnes de ESO i vinculat al treball de recerca).

Enllaços relacionats

Pujar

Fes-ho córrer

  • Facebook
  • TwitThis
  • LinkedIn
  • eMail

IISPV

IISPVInstitut d'Investigació Sanitària Pere Virgili (IISPV)

Work Centre d'R+D+I en Nutrició i Salut
Avda. de la Universitat, 1 - 2a planta
E-43204 Reus (Tarragona)

Tel. Work977 75 93 94 http://www.iispv.cathttp://www.iispv.cat

Generalitat de Catalunya

Universitat Rovira i Virgili (URV)

ICS - Institut Català de la Salut

Hospital Universitari Sant Joan de Reus

Centre de Recerca de Catalunya

Universitat Excel·lència - Universitat Rovira i Virgili - Investigació excel·lència - Postgrau Excel·lència

HR Excellence in Research

Institut Pere Mata, Hospital Psiquiàtric Universitari

Twitter

Linkedin

Youtube

© IISPV, tots els drets reservats