Cercador

Novetats

Notícies IISPV - Divendres, 6 d'octubre de 2017

L’IISPV celebra el II Retreat Científic al Monestir de Santa Maria de Poblet

4 i 5 d'octubre 2017

L'Institut d'Investigació Sanitària Pere Virgili (IISPV) ha celebrat els dies 4 i 5 d'octubre la segona edició del Retreat Científic IISPV 2017 al Monestir de Santa Maria de Poblet. Una trobada científica anual on l'objectiu principal és fomentar la participació i interacció entre els diferents investigadors de l'Institut, des d'investigadors post doctorals fins a investigadors consolidats de diferents àrees de recerca.
Aquesta segona edició, ha estat inaugurada per Joan Vendrell, director de l'IISPV, Albert Barberà, director general de Recerca i Innovació en Salut del Departament de Salut de la Generalitat de Catalunya i la salutació el prior del Monestir de Poblet Rafael Barruè.
El Retreat Científic IISPV 2017 es realitza en format intensiu de dos dies de durada i es desenvolupa en dues sessions de treball fetes en anglès. Amb l'assistència d'una seixantena d'investigadors, s'han dut a terme 18 presentacions científiques, en les quals s'han explicat els avenços científics dels projectes de recerca en els quals participen dels àmbits: Nutrició i metabolisme, Neurociències i Salut Mental, Salut i Medi Ambient i altres línies d'activitat de recerca.
D'entre les presentacions científiques s'han escollit les tres millors comunicacions, enguany han estat atorgades a Ester Rodríguez del Grup de Recerca Inflamació i Infecció, a Francesc X. Avilés del Grup de recerca en tumors sòlids: patologia clínica i molecular i a Núria Amigó de Biosfer TEslab, SL.
La clausura del Retreat ha estat càrrec de Ramon Gomis, President del Consell Assessor en Política de Recerca i Innovació en Salut (CAPRIS).
El Retreat és una iniciativa del Comitè de Direcció de l'IISPV per apropar investigadors de les diferents àrees de recerca de l'Institut i que sorgeixin nous enfocaments i noves i innovadores idees de treball.

Enllaços relacionats

Pujar

Fes-ho córrer

  • Facebook
  • TwitThis
  • LinkedIn
  • eMail

IISPV

IISPVInstitut d'Investigació Sanitària Pere Virgili (IISPV)

Work Centre d'R+D+I en Nutrició i Salut
Avda. de la Universitat, 1 - 2a planta
E-43204 Reus (Tarragona)

Tel. Work977 75 93 94 http://www.iispv.cathttp://www.iispv.cat

Generalitat de Catalunya

Universitat Rovira i Virgili (URV)

ICS - Institut Català de la Salut

Hospital Universitari Sant Joan de Reus

Centre de Recerca de Catalunya

Universitat Excel·lència - Universitat Rovira i Virgili - Investigació excel·lència - Postgrau Excel·lència

HR Excellence in Research

Institut Pere Mata, Hospital Psiquiàtric Universitari

Twitter

Linkedin

Youtube

© IISPV, tots els drets reservats