Cercador

Novetats

Comunicació - Divendres, 31 de març de 2017

Ramon Gomis de Barberà investit Doctor Honoris Causa per la URV

Gomis s'ha centrat la recerca, clínica i bàsica, en la diabetis i l'obesitat, en la qual ha liderat el seu grup en el marc de l'IDIBAPS-Hospital Clínic. També ha estat investigador principal de projectes finançats per entitats públiques i privades estatals i internacionals de manera continuada des de l'inici de la seva carrera professional. Arran de tota aquesta recerca, ha publicat més de 300 articles originals en les revistes més prestigioses (The Lanvet, The New England Journal of Medicine, Diabetes Care, Diabetis, Cell, Diabetologia) i també és autor de quatre patents sobre l'obesitat, la malaltia d'Alzheimer, l'hemostàsia i els mètodes de diagnosi de la diabetis tipus 2. Ha escrit 21 capítols de llibres de text adreçats a estudiants de medicina i ha dirigit 26 tesis doctorals.

Ramon Gomis ha presidit la Societat Espanyola de Diabetis i ha estat membre del Consell de l'Associació Europea per a l'Estudi de la Diabetis (EASD) i de la Unió Europea de Metges Especialistes. També ha format part de nombroses comissions governamentals i ha estat avaluador de projectes d'agències estatals nacionals, internacionals i comitès editorials.

En la seva trajectòria ha rebut diversos premis entre els quals destaquen la Medalla Narcís Montoriol al mèrit científic i tecnològic i el Premi Nacional de Recerca, atorgats per la Generalitat de Catalunya; el Premi d'Investigació Clínica Biomèdica de la Fundació Lilly i el Premi en Investigació Bàsica en Diabetis de la Societat Espanyola de Diabetis.

Gomis ha estat director de l'Institut d'Investigacions Biomèdiques August Pi i Sunyer (IDIBAPS), director de la Fundació Clínic per la Recerca Biomèdica i director científic del Centre d'Investigació Biomèdica en Xarxa de Diabetis i Malalties Metabòliques Associades.

Pujar

Fes-ho córrer

  • Facebook
  • TwitThis
  • LinkedIn
  • eMail

IISPV

IISPVInstitut d'Investigació Sanitària Pere Virgili (IISPV)

Work Centre d'R+D+I en Nutrició i Salut
Avda. de la Universitat, 1 - 2a planta
E-43204 Reus (Tarragona)

Tel. Work977 75 93 94 http://www.iispv.cathttp://www.iispv.cat

Generalitat de Catalunya

Universitat Rovira i Virgili (URV)

ICS - Institut Català de la Salut

Hospital Universitari Sant Joan de Reus

Centre de Recerca de Catalunya

Universitat Excel·lència - Universitat Rovira i Virgili - Investigació excel·lència - Postgrau Excel·lència

HR Excellence in Research

Institut Pere Mata, Hospital Psiquiàtric Universitari

Twitter

Linkedin

Youtube

© IISPV, tots els drets reservats