Cercador

Novetats

Comunicació - Dilluns, 20 de juny de 2016

Una nova plataforma de l'ICS impulsa la innovació oberta per al seguiment i suport d'experiències innovadores dels professionals.

Tenen a la seva disposició una comunitat virtual d'innovació, anomenada Innòbics, per registrar idees i projectes innovadors, i per compartir-los, monitorar-los i impulsar-los, si l'organització els considera viables.

Les comunitats d'innovació oberta faciliten que es comparteixi el desenvolupament d'idees i projectes innovadors. Des d'ara, tot el personal de l'ICS pot formar part d'Innòbics, una nova plataforma on poden registrar propostes innovadores, compartir-les, monitorar-les i impulsar-les, si l'organització les considera viables.

Innòbics permet gestionar de forma integral els processos de creació, desenvolupament i aplicació de les idees innovadores aportades pels professionals. La plataforma ofereix informació en temps real i permet tenir una imatge global de l'estat de situació de tots els projectes i avaluar-ne de forma eficient la viabilitat en cada punt del procés.

Aquesta metodologia d'innovació oberta a través de comunitats d'innovació, com Innòbics, ja s'aplica amb èxit en altres països com Noruega, Suècia, Dinamarca i el Regne Unit, on l'utilitza el National Health Service.

La plataforma funciona com una comunitat, on tots els professionals comparteixen coneixement i enriqueixen les experiències amb les seves aportacions, cosa que afavoreix la transversalitat del projecte i la comunicació entre els treballadors interessats en temes comuns.

Properament l'ICS constituirà comissions d'innovació territorials, anomenades CITERS. Es tracta d'una organització territorial per afavorir l'impuls i l'acompanyament dels professionals que vulguin innovar dins l'organització, amb la implicació de les gerències i les direccions dels instituts de recerca.

Enllaços relacionats

Pujar

Fes-ho córrer

  • Facebook
  • TwitThis
  • LinkedIn
  • eMail

IISPVInstitut d'Investigació Sanitària Pere Virgili (IISPV)

Work C/ Dr. Mallafrè Guasch, 4
Edifici modular Hospital Universitari de Tarragona Joan XXIII

43007 Tarragona

Tel./Fax Work977 24 97 72 http://www.iispv.cathttp://www.iispv.cat

IISPV - ReusInstitut d'Investigació Sanitària Pere Virgili (IISPV) - Reus

Work C/ Sant Llorenç, 21
Planta baixa de l'edifici 4 de la Facultat de Medicina i Ciències de la Salut

43201 Reus (Tarragona)

Tel./Fax Work977 75 93 96 / 977 75 93 95
Fax977 75 93 93 http://www.iispv.cathttp://www.iispv.cat


Warning: include_once(/www/URVweb-data/vs/www.iispv.cat/media/composicions/logotips-peu.inc) [function.include-once]: failed to open stream: No such file or directory in /www/URVweb-data/vs/www.iispv.cat/admin/plantilles-web/estatiques/peu.html.bak on line 136

Warning: include_once() [function.include]: Failed opening '/www/URVweb-data/vs/www.iispv.cat/media/composicions/logotips-peu.inc' for inclusion (include_path='/opt/coolstack/php5/lib/php:.:') in /www/URVweb-data/vs/www.iispv.cat/admin/plantilles-web/estatiques/peu.html.bak on line 136

© IISPV, tots els drets reservats

Nota legal

Accessibilitat

Mapa del web