Cercador

Novetats

Notícies IISPV - Divendres, 29 d'abril de 2016

Fent #recerca en directe amb el Dr. Masana a @IISPereVirgili i l'Hospital Univ. Sant Joan de Reus per projectes finançats per la @la_marato

La Fundació acosta els ciutadans a la recerca impulsada per La Marató de TV3

Amb l'objectiu d'acostar els ciutadans a la recerca amb: "Visita la recerca de La Marató" la Fundació La Marató convida els ciutadans a conèixer de primera mà la destinació dels seus donatius i el seu esforç.

Ahir, 28 d'abril 2016, va tenir lloc a les instal·lacions de l'Institut d'Investigació Sanitària Pere Virgili (IISPV) i de l'Hospital Universitari Sant Joan de Reus (HUSJR) la primera visita.

Els participants van poder recórrer acompanyats de l'Investigador responsable del projecte finançat "Prevenir la malaltia coronària prematura a Catalunya augmentant el diagnòstic d'hipercolesterolèmia familiar", el Dr. Lluís Masana, les diferents àrees de les institucions científiques on treballen els investigadors premiats per La Marató.

El Dr. Masana explica que en aquest projecte "el que pretenem és ajudar a detectar les persones que tenen predisposició genètica a patir un infart i així poder actuar en aquestes persones per evitar-lo. Precisament una de les malalties genètiques que determina l'infart és tenir el colesterol alt".

El projecte el duen a terme els investigadors de la Unitat de recerca en lípids i arteriosclerosi (URLA) de l'IISPV, on el Dr. Masana n'és l'Investigador responsable.

La propera visita està prevista pel proper divendres dia 2 de juny 2016 a les 10:00hs. Us animem a inscriure-us! www.tv3.cat/marato

Diari de Tarragona: "La ciencia en primera persona". 28 d'abril 2016.

Pujar

Fes-ho córrer

  • Facebook
  • TwitThis
  • LinkedIn
  • eMail

IISPV

IISPVInstitut d'Investigació Sanitària Pere Virgili (IISPV)

Work Centre d'R+D+I en Nutrició i Salut
Avda. de la Universitat, 1 - 2a planta
E-43204 Reus (Tarragona)

Tel. Work977 75 93 94 http://www.iispv.cathttp://www.iispv.cat

Generalitat de Catalunya

Universitat Rovira i Virgili (URV)

ICS - Institut Català de la Salut

Hospital Universitari Sant Joan de Reus

Centre de Recerca de Catalunya

Universitat Excel·lència - Universitat Rovira i Virgili - Investigació excel·lència - Postgrau Excel·lència

HR Excellence in Research

Institut Pere Mata, Hospital Psiquiàtric Universitari

Twitter

Linkedin

Youtube

© IISPV, tots els drets reservats