Cercador
Ets a: Portada > Què és l'IISPV? > Convocatòria Predoctoral

Convocatòria Predoctoral


Lloc de treball: Contracte predoctoral per a incorporar-se a la Unitat de Recerca en Lípids i Arteriosclerosi (URLA) de l'Institut d'Investigació Sanitària Pere Virgili (IISPV) per a realitzar la tesi doctoral en la Línia Transportadors d'àcids grassos, arteriosclerosi, diabetis. Es vol determinar el paper de les Fatty Acid Binding Proteins (FABP's) i altres transportadors d'àcids grassos sobre el risc cardiovascular i la resistència a la insulina.

Investigadors principal: Dr. Lluís Masana

Requisits dels candidats:
- Es busca una persona llicenciada o graduada en Ciències de la Salut (Biologia, Bioquímica, Biotecnologia, Farmàcia o Medicina), amb estudis finalitzats amb data posterior a l'1 de gener de 2012.
- Nota mitjana mínima de l'expedient acadèmic igual o superior a 7,5 o una nota a partir de 2.
- És imprescindible haver finalitzat els estudis de màster o estar realitzant actualment els estudis necessaris per a ser admès a un programa de doctorat.
- Es valorarà tenir coneixements avançats d'anglès (equivalent com a mínim a B2).
- Es valorarà positivament experiència en l'àmbit de la arteriosclerosis, diabetis i biologia molecular i cel·lular. I tenir publicacions i comunicacions a congressos en aquests camps.
- Persona organitzada, metòdica, amb alta motivació i iniciativa. Ha de tenir habilitats per treballar en equip i de manera independent.
- La incorporació del candidat/a en principi hauria de ser a partir del Gener de 2018 i es valorarà la possibilitat de demanar beca pre-doctoral per convocatòria pública.

Condicions laborals:
- Jornada completa (40h setmanals).
- Durada del contracte d'1 any i es podrà prorrogar anualment en el marc d'aquest programa fins a un màxim de 3 anys, sempre que es compleixin els requisits previstos a les corresponents convocatòries de renovació.
Per a més informació i presentació de currículums vitae, contactar amb Lluis Masana (luis.masana@urv.cat) amb còpia rrhh@iispv.cat. Si us plau enviar CV i còpia de l'expedient acadèmic.

Data límit de presentació de CV: 16 de Febrer de 2018.


IISPV

IISPVInstitut d'Investigació Sanitària Pere Virgili (IISPV)

Work Centre d'R+D+I en Nutrició i Salut
Avda. de la Universitat, 1 - 2a planta
E-43204 Reus (Tarragona)

Tel. Work977 75 93 94 http://www.iispv.cathttp://www.iispv.cat

Generalitat de Catalunya

Universitat Rovira i Virgili (URV)

ICS - Institut Català de la Salut

Hospital Universitari Sant Joan de Reus

Centre de Recerca de Catalunya

Universitat Excel·lència - Universitat Rovira i Virgili - Investigació excel·lència - Postgrau Excel·lència

HR Excellence in Research

Institut Pere Mata, Hospital Psiquiàtric Universitari

Twitter

Linkedin

Youtube

© IISPV, tots els drets reservats