Cercador
Ets a: Portada > Què és l'IISPV? > doctorat

Candidat per realitzar la tesi doctoral en l'estudi del teixit adipós en el context de l'obesitat i trastorns relacionats

Es busca candidat per realitzar la tesi doctoral en l'estudi del teixit adipós en el context de l'obesitat i trastorns relacionats.

El grup de recerca en Metabolisme Lipídic en l'Obesitat i Malalties Relacionades l'Hospital Universitari Joan XXIII (Tarragona, Espanya) busca un candidat per a realitzar la tesi doctoral en un projecte finançat (IP: Dra. Merce Miranda).

El projecte estudia els efectes de la hipòxia crònica i intermitent a la adipogènesi i el metabolisme del teixit adipós. L'investigador predoctoral treballarà principalment en la biologia molecular i cel·lular del teixit adipós i serà format per dissenyar, executar i analitzar experiments in vitro utilitzant una sèrie de tècniques en el camp de la biologia cel·lular i molecular, amb treball in vitro i amb col·leccions de mostres clíniques.

Es valorarà experiència en el camp o tècniques (cultiu de teixits, expressió de gens i proteïnes, microscòpia).

Durada: tres anys amb l'opció de sol·licitar una beca competitiva.

El candidat s'incorporarà al grup de Metabolisme lipídic en l'Obesitat i Malalties Relacionades. Aquest grup forma part del Grup de Recerca en Diabetis i Malalties Metabòliques Relacionades (Hospital Universitari Joan XXIII), que consta de diversos grups de recerca que inclouen investigadors principals, investigadors post i predoctorals que treballen en una àmplia gamma de qüestions actuals de la Endocrinologia.


Els candidats han de complir amb els criteris d'elegibilitat:

  • Ser espanyol o nacional d'algun dels Estats de la Unió Europea o d'un país no comunitari amb residència legal a Espanya en el moment de la sol·licitud.
  • Els sol·licitants han de tenir un grau en Biologia, Biotecnologia, Bioquímica o llicenciatura relacionada amb la salut.
  • Expedient acadèmic igual o superior a 2.0 (abstenir enviar CV amb nota inferior).
  • Demostrar clara vocació científica, capacitat d'integració en equips multidisciplinaris d'investigadors bàsics i clínics.
  • Es valorarà l'experiència en el camp de la biomedicina.
  • Coneixements d'anglès.

    Adjuntar un CV amb la nota mitjana de l'expedient acadèmic en escala 1-4, carta de presentació, i dos cartes de recomanació.

Últim dia per enviar la documentació: 28 de gener de 2013
 

Enviar currículum


IISPV

IISPVInstitut d'Investigació Sanitària Pere Virgili (IISPV)

Work Centre d'R+D+I en Nutrició i Salut
Avda. de la Universitat, 1 - 2a planta
E-43204 Reus (Tarragona)

Tel. Work977 75 93 94 http://www.iispv.cathttp://www.iispv.cat

Generalitat de Catalunya

Universitat Rovira i Virgili (URV)

ICS - Institut Català de la Salut

Hospital Universitari Sant Joan de Reus

Centre de Recerca de Catalunya

Universitat Excel·lència - Universitat Rovira i Virgili - Investigació excel·lència - Postgrau Excel·lència

HR Excellence in Research

Institut Pere Mata, Hospital Psiquiàtric Universitari

Twitter

Linkedin

Youtube

© IISPV, tots els drets reservats