Jornada d'actualització: CÀNCER DE MAMA TRIPLE NEGATIU (CMTN)

  • Dates i horaris: Reus, 20 d’abril de 2021 de 15 a 18 hores
  • Lloc: Aquest esdeveniment es realitzarà mitjançant videoconferència en directe
  • Cursos i jornades

Objectiu

El càncer de mama és el tumor més freqüent en les dones, i representa el 30% de tots els càncers en aquest gènere. Tot i això, la supervivència a cinc anys es troba al voltant del 90%.
 
Els estudis moleculars han possibilitat caracteritzar diferents subtipus de càncer de mama, amb pronòstics i tractaments diferenciats. L'objectiu d'aquesta jornada és aprofundir en les tècniques diagnòstiques histològiques i moleculars del càncer de mama triple negatiu, així com en els tractaments mes innovadors en aquesta malaltia.
 
La jornada va dirigida als professionals implicats en el diagnòstic i tractament del càncer de mama: radiòlegs, patòlegs, biòlegs, ginecòlegs, cirurgians, oncòlegs mèdics i oncòlegs radioteràpics.

Organitzador

Organitzada per l'Institut d'Investigació Sanitària Pere Virgili (IISPV-CERCA)

Formulari d'inscripció


El tractament de les dades facilitades per l'usuari queden recollides en el fitxer automatitzat propietat de la Fundació IISPV registrat a l'AEPD i sotmès a les previsions de la LOPD.

La tramesa dels formularis inclosos en el web implicarà el consentiment exprés de l'usuari, per tal que l'IISPV faci les cessions de les dades de caràcter personal de l'usuari, comunicant a totes les persones que siguin necessàries per dur a terme les finalitats del fitxer automatitzat, sent la finalitzat del mateix la correcta gestió de la Unitat de Formació de l'IISPV.

Si voleu exercir els drets d'accés, rectificació, cancel·lació o oposició (drets ARCO) amb relació a les vostres dades de caràcter personal tractades per el IISPV, en els termes i les condicions previstes en el títol III de la LOPD, us podeu adreçar a l'adreça de correu electrònic: atencio.usuari(ELIMINAR)@iispv.cat