ANUL.AT FINS A PROPERA COMUNICACIÓ - Scientific communication getting started: Writing and speaking

  • Dates i horaris: 2021
  • Lloc: ICIQ - Campus Sescelades Universitat Rovira i Virgili
  • Cursos i jornades

Objectiu

El curs de "Scientific communication getting started: Writing and speaking", té com objectiu millorar com escrivim l'anglès científic, tant per articles com per presentacions.

Places disponibles: 30 alumnes. Donat que és un curs co-organitzat entre l'IISPV i l'Institut Català d'Investigació Química (ICIQ), cada institut disposa de 15 places.

Organitzador

l'Institut d'Investigació Sanitària Pere Virgili (IISPV), l'Institut Català d'Investigació Química (ICIQ) i la Fundació Dr. Esteve.

Formulari d'inscripció


Camps obligatoris, en cas de necessitar facturar

Per tal de fer efectiva la inscripció, heu de realitzar la transferència de l'import corresponent a les dades bancàries següents:

La Caixa de Pensions ES79 2100 2872 9302 1008 6955

El tractament de les dades facilitades per l'usuari queden recollides en el fitxer automatitzat propietat de la Fundació IISPV registrat a l'AEPD i sotmès a les previsions de la LOPD.

La tramesa dels formularis inclosos en el web implicarà el consentiment exprés de l'usuari, per tal que l'IISPV faci les cessions de les dades de caràcter personal de l'usuari, comunicant a totes les persones que siguin necessàries per dur a terme les finalitats del fitxer automatitzat, sent la finalitzat del mateix la correcta gestió de la Unitat de Formació de l'IISPV.

Si voleu exercir els drets d'accés, rectificació, cancel·lació o oposició (drets ARCO) amb relació a les vostres dades de caràcter personal tractades per el IISPV, en els termes i les condicions previstes en el títol III de la LOPD, us podeu adreçar a l'adreça de correu electrònic: atencio.usuari(ELIMINAR)@iispv.cat