II SEMINARI CIENTÍFIC IISPV 2019 "Crossroads of metabolism and inflammation"

  • Dates i horaris: 12 de novembre de 2019 de 9.30h a 13h
  • Lloc: Pavelló dels Distingits, Ctra. de l'Institut Pere Mata,s/n, Hospital U. Institut Pere Mata, 43206 Reus
  • Cicle de Seminaris

Objectiu

Jonatan R Ruiz is full professor at University of Granada with a PhD in Exercise Physiology (University of Granada) and a PhD of Medical Sciences (Karolinska Institutet of Sweden).

His research combines clinical epidemiology with physiology to study the interactions between genetics and lifestyle on the development of cardiovascular diseases.

Organitzador

Institut d’Investigació Sanitària Pere Virgili (IISPV)

Formulari d'inscripció


El tractament de les dades facilitades per l'usuari queden recollides en el fitxer automatitzat propietat de la Fundació IISPV registrat a l'AEPD i sotmès a les previsions de la LOPD.

La tramesa dels formularis inclosos en el web implicarà el consentiment exprés de l'usuari, per tal que l'IISPV faci les cessions de les dades de caràcter personal de l'usuari, comunicant a totes les persones que siguin necessàries per dur a terme les finalitats del fitxer automatitzat, sent la finalitzat del mateix la correcta gestió de la Unitat de Formació de l'IISPV.

Si voleu exercir els drets d'accés, rectificació, cancel·lació o oposició (drets ARCO) amb relació a les vostres dades de caràcter personal tractades per el IISPV, en els termes i les condicions previstes en el títol III de la LOPD, us podeu adreçar a l'adreça de correu electrònic: atencio.usuari(ELIMINAR)@iispv.cat